Sprang-Capelle | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Politie onderzoekt schietincident

schietpartij

De politie is gestart met een uitgebreid onderzoek naar aanleiding van een schietincident wat vanmiddag plaats vond op het Halvezolenpad. Bij het incident raakte een 42-jarige vrouw uit Sprang-Capelle gewond aan arm en been. Ze is overgebracht naar het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg. De politie stelde onmiddellijk een groot onderzoek in de omgeving in. Dit resulteerde rond 15.00 uur in de arrestatie van een 61-jarige man uit Waalwijk. De man, die voldeed aan het opgegeven signalement werd aangetroffen in het centrum van Waalwijk.


De vrouw fietste vanmiddag rond 13.15 uur vanuit Waalwijk in de richting van Sprang-Capelle toen zij door een man, die achter een boom stond te wachten, onder vuur genomen werd. De dader ging er vervolgens op een fiets vandoor in de richting van Waalwijk. Op het moment dat de agenten ter plaatse kwamen was de vrouw bij kennis en vertelde in het kort wat er gebeurd was. Ten tijde van het incident waren er meerdere scholieren in de omgeving. De jongeren sloegen alarm en ontfermden zich over het slachtoffer. Zij zijn overgebracht naar het bureau waar de eerste opvang plaats vond. Naast deze getuigen is de politie op nog op zoek naar een specifieke getuige. Uit de eerste verklaringen blijkt dat direct na het incident een auto met aanhangwagen achter de dader aangereden is. De politie is op zoek naar deze automobilist en verzoekt hem contact op te nemen via 0900-8844. Auteur: Desiree Brabers

Soortgelijke berichten

Getuigenoproep schietincident
Rotterdam

Schietincident
Haarlem

Onderzoek naar schietincident
Leidschendam

Camerabeelden van mogelijk schietincident gezocht
Utrecht

Politie doet onderzoek naar schietincident
Arnhem

Rotterdammer aangehouden voor schietincident Bergselaan
Rotterdam

Opnieuw aanhouding voor schietincident Bergselaan
Rotterdam

Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident
Rotterdam

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Getuigen gezocht van schietincident
Utrecht

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio